Lyckad slalomhelg i Falun

I helgen organiserades en intensiv slalomhelg i Falun, där praktik och teori blandades glatt. En träningstävling arrangerades på lördagen i Hosjöhomen. Övningen bestod av två åk med rekognosering från land. Johan Strandberg fixade en lagom trixig bana och filmade alla åk. Unga ledarna Dominika Debowska och Therese Brand ordnade domeri. Bo-Marcus Lidström tog hand om tidtagningen. Soizick Lidström fixade fika och foton. Fint kämpat av slalomaktiva Vidar Bratt, Vidar Lindberg, Arvid Lindberg, Frej Bratt, Yann Lidström, Moa Göransson och Alva Persson!!

Teknikanalys med video var temat på söndagen, när Bo-Marcus Lidström ledde ett teoripass på övervåningen i Falu kanotklubbs lokal. Intressanta diskussioner lyftes fram och ungdomarna tar med sig utvecklande kunskap och idéer, både som aktiv och som tränare i kanotslalom.
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.