Stora fördelar för investerande paddlare i Falu Vildvattenpark

Falu vildvattenpark

En forsarena i Sverige kan bli verklighet redan till våren 2018! Forsarenan betyder mycket för utvecklingen av forspaddlingssporten i Norden. Med en framgångsrik arena kommer sedan fler byggas på flera platser i Sverige. På samma sätt som skidanläggningar blev på 1950-talet grunden till dagens skidindustri.

Längre och säkrare säsong på vatten i toppklass

Arenan ger perfekta förhållanden för all forspaddling från mars till december. I såväl kanotslalom som freestyle kan du nå hög nivå utan dyra utomlandsresor. Många fler, oavsett ålder och ambition, kan bli bättre och säkrare forspaddlare till låg kostnad.

En superb tävlingsarena

Arenan ger perfekta tävlingsförhållanden för alla forspaddlingsgrenar, centralt i Falun. Det innebär äntligen möjlighet till betalande publik på toppevenemang. Sporten utvecklas rejält med bättre tävlingsprogram, TV-sändningar och sponsringsmöjligheter.

Falu vildvattenparkPaddling för fler – hela livet!

I en arena blir paddling bekvämt och tryggt och dessutom handikappanpassad. Forsen varierar beroende på antal pumpar igång. Med lågt vattenflöde är sista delen av forsen perfekt för nybörjare samtidigt som surfvågor och valsar finns längre uppströms. Sjön erbjuder paddling även för de minsta. Billigt boende invid forsen gör det lättare för härlig paddling med familj och vänner.

Många fler forspaddlare!

Forsarenan erbjuder många fler att paddla och ger PR för sporten. Det är dessutom lätt ta tåget till Falun och bekvämt promenera till arenan. För de som inte bor i Falun eller paddlar sällan blir det lätt att komma till staden och sedan “Park & Play”.

Stora fördelar för paddlare som investerar!

Paddlare som investerar i Falu Vildvattenpark har extra fördelar. Man får 50 % rabatt på upp till tre personer på all paddling och lån av utrustning. Dessutom 50 % på boende i stugor för 6 personer.

Ett årskort i arenan för rekreationspaddlare kommer att kosta 3900 kr. Med det får du paddla obegränsat mycket. Årskort för frekvent tränande slalompaddlare blir 6900 kr med specifika slalomtider. Tiderna på vattnet planeras så att alla forspaddlare känner sig välkomna.

Nedan hittar du dokument som förklarar fördelarna i detalj. Investerare med minst 300 aktier har gratis startavgifter och entré på alla tävlingar och paddlingsfestivaler. Investerande paddlare går plus även om man lånar pengar för att investera. Dessutom skapar du och äger något unikt!

Vill du bli delägare? Läs mer om crowdfunding-kampanjen

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.