Resultat landslagsuttagningar i kanotslalom

Efter tre tävlingar på två dagar är resultatet från uttagningstävlingarna 2011 klara. Lite förvånande blev A-laget färdigt redan efter två tävlingar, så söndagens tävling handlade i praktiken endast om aktiva till seniorernas B-lag.

Definitivt klara

A-laget: Isak Öhrström, Tommy Mörtberg och Fredrik Wahlén.

B-laget: Erik Garmo

A-lagets planerade aktiviteter är följande: träningsläger i Bratislava, EM i Seu, läger i Sjoa, Världscup i Prag och slutligen VM för seniorer i Bratislava. Dessutom deltar A-lagsaktiva under 23 på EM i Banja Luka, Bosnien.

B-laget åker på läger i Sjoa samt U-23-EM i Banja Luka.

Juniorlandslaget åker till JEM i Banja Luka.

Resultat landslagsuttagningar i kanotslalom 2011

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

6 svar på Resultat landslagsuttagningar i kanotslalom

 1. Pingback: Tommy Mörtberg » Blog Archive » Uttagen i Landslaget 2011

 2. goran.mortberg skriver:

  varför skriver ni inte resultaten med islag och tider detta med % fattar bara de närmast sörjande !!!!!!!!!

 3. admin skriver:

  Det är fascinerande att notera de kommentarer som väller in efter tävlingarna, efter att många har arbetat hårt under flera dagar för att få till bra uttagningstävlingar. Hur många klagomål skickas då till SKF angående informationskvaliteten på kanot.com? Ännu mer fascinerande blir det när man jämför hur organisationen inom SKF ser ut på pappret med verkligheten.

 4. Kerstin Öberg skriver:

  Att lägga ut resultat är fullständigt normalt och kan inte behöva resultera i oförskämdheter. SKF:s hemsida har ingenting med resultat från tävlingar att göra. En tävling som finns i tävlingskalendern och som man i inbjudan tar betalt för (ett högsta belopp som enligt årsmötet skall vara av högsta kvalitet), måste väl ändå kunna resultera i att man får en normal resultatlista.

 5. Erik Garmo skriver:

  När det gäller kvalité på tävlingen så måste jag säga att det var den bästa tävling jag varit med på i Lissfors. Resultaten fanns uppe nästan innan jag klivit ur vattnet efter varje åk och alla startade exakt på de tider som sagts, alla sex åk. Bra jobbat!

 6. admin skriver:

  Kerstin fortsätter att fäktas långt efter att de kompletta resultaten är publicerade (ett axplock). Att kompletta resultat fanns tillgängliga prydligt uppställda direkt efter tävlingen var icke bra nog, trots att kompletta resultat kom strax därefter precis som samtidigt utlovades på denna sida.

  Tävlingarna flöt på utan omåk och nu finns en prydlig slalombana upphängd 5 månader tidigare än förra året, tack vare engagerade. Det finns goda skäl att vara mycket mycket nöjd över helgen.

Kommentarer är stängda.