Härlig stämning på senior-EM i Prag 2020!

För första gången på två år deltar Sverige med både damer och herrar på ett internationellt mästerskap! I K1 herr är hela topplaget på plats med Fredrik Wahlén, Max Karlsson, Isak Öhrström och i K1 damer, Monika Mitasikova. Med den erfarne coachen Nenad Martinis är stämningen på topp

För första gången på tre år har Sverige ett landslag på ett mästerskap med både damer och herrar! På plats är hela seniorlandslaget med Fredrik Wahlén, Max Karlsson, Isak Öhrström och Monika Mitasikova. Tillsammans med coachen Nenad Martinis är stämningen på topp och aktiva har haft en bra vecka för att fokusera på tävlingsförberedelser.

Med 19 deltagande länder blir konkurrensen om finalplatser tuff och mycket spännande. Det blir den första större tävlingen på nästan ett år, så hur tävlande lyckats träna under pandemin kommer nu att visa sig.

På fredag 18 september börjar tävlingarna. Här är länk till resultat.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.