Aktuell ranking – Falun Slalomcup 2019

I årets Falun slalomcup är tre av fyra deltävlingar avklarade. 40 slalompaddlare från 7 svenska kanotklubbar har hittills deltagit. Dessutom deltog paddlare från England och Norge. Ålderspann är från 6 till 75 år. Nya namn planeras inför finalen den 6:e oktober i Falu Vildvattenpark och redan nu kan vi med glädje säga att projektet Falun slalomcupen har lyckats. Insatsen ger mersmak inför tävlingssäsongen 2020 i kanotslalom.

I klasserna C1-herr och K1-herr har Yann Lidström respektive Frej Bratt ett ointagligt försprång för att vinna totalen. Bakom dem är det helt öppet om andra och tredje platserna, bl.a. med Jonas Friedel i K1-herr och Ludwig Andersson som deltar i både K1 och C1 kategorier. Likaså leder Tifenn Lidström i C1-dam.

I K1-dam är det rusktigt tajt mellan ledaren Alva Persson på 297 poäng och Tifenn Lidström på 293. Då Moa Göransson inte deltagit i alla tre deltävlingarna som gått, kan hon ännu vinna totalen som baseras på tre bästa resultat av fyra.

Inbjudan deltävling 6 oktober i Falu vildvattenpark

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.