Nära till världscupfinal för Isak!

Världscupsserien i kanotslalom fortsätter denna gång i Bratislava. Forsarenan i Cunovo är känd för sina kraftiga och svåra forsar i klass 4-5. Arenan som byggdes 1997 är också spännande på många sätt och gästar internationella event i kanotslalom varje år.

Svenska landslaget i Bratislava bestod av Monika Mitasikova (Falu KK) i K1 dam samt Isak Öhrström (Falu KK), Fredrik Wahlén (Järfälla KORK) och Max Karlsson (Järfälla KORK). Det blev intressanta resultat i K1 herrar, där Isak kom på 14:e plats och som 10:e land. Det är hittills bästa svensk placering på årets världscupsserie i kanotslalom. Fredrik nådde semifinalen och blev 40:a. Max var strax nära till semifinalen i kvalåket och kom 41:a. Kommande världscupen blir i Ljubljana i slutet av juni.

Resultat VC 2 — Alla videoOm världscupserien

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.