Falun Slalomcup nr 1 avklarades galant!


Falu kanotklubb arrangerade årets första deltävling som ingår i Falun Slalomcup 2019. Kanotslalomtävlingen i Hosjöholmen var ett bra tillfälle för att tävla för första gången och flera barn och ungdomar från Falun, Västerås och Sigtuna gjorde tävlingsdebut. Forsen var i klass II och Falupaddlare Johan Strandberg designade en bana så att många kunde delta oavsett nivå, från nya i slalomsporten till landslagsnivå.

Bland rutinerade slalompaddlare blev det en fin kamp i alla klasser K1 och C1, Dam och Herr. Bakom kulisserna hjälpte många till. Fika och korv gjorde alla glada. Föräldrarna dömde galant och flera gjorde debut som funktionärer.

Kommande deltävlingar i Falun Slalomcup 2019 blir 22 september i Hosjöholmen samt 8 september och 6 oktober i Falu vildvattenpark. 

Resultat

Bilder

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.