Resultat från årets sista Sverigecup i Stockholm finns nu tillgängliga och återfinns under resultat. Det innebär också att Sverigecupen 2012 i kanotslalom är avslutad. Slutresultat presenteras så snart de finns tillgängliga.

Intressant från Sverigecupen i Stockholm är konkurrensen strax efter toppen. Det finns flera i K1H som ligger nära varandra och underifrån finns unga aktiva som jagar. Det kan bli intressant till nästa år.

I K1D ser det tämligen tunt ut men kvaliteten är riktigt bra, särskilt om man betänker åldern på de bästa.  Det som inte syns från Stockholm är att det finns en flera unga tjejer i några föreningar. K1D-klassen kommer att växa under de närmaste åren och därmed konkurrensen. Redan nästa år blir K1D 14 år fylld av ihärdigt tränande.

Tack vare envetet arbete i många år har fler valt C1 som huvudgren. De är inte många,  men lätta medaljer tillhör svunnen tid. Än paddlar ingen riktigt fort i C2, men Isak/Erik börjar alltmer närma sig bästa K1-tid vilket är ett bra kvalitetsmått.

av admin