RIN avslår kanotförbundets disciplinanmälningar

Många inom kanotslalomidrotten i Sverige och utomlands visste redan från start att de två disciplinanmälningarna, som kanotförbundets generalsekreterare Anders Danielsson gjorde juni 2018, hade ingen grund.

Riksidrottsnämnden (svenska idrottens egen domstol) presenterar ett tydligt beslut, som avslår generalsekreterarens anmälningar och avslår besluten från kanotförbundets styrelse.

Förhoppningsvis är denna långa processen som tog mycket energi, äntligen starten på bättre villkor för utvecklingen av kanotslalomidrotten i landet. Organisationen Svenska Kanotslalomförbundet är ett första steg.

Artikel i DN

RIN – beslut angående SKF:s avstängning

RIN – beslut angående SKF:s varning

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.