Givande kunskapsutbyte

Falu kanotklubb är ansluten till både kanotförbundet och Korpen Motionsidrottsförbundet. Konsulenten Erik Rosendahl från Dalarnas idrottsförbund ordnade för första gången Korpens Gröna & Sköna ledarskapsutbildning i klubben. Det blev en givande kväll och ett intressant sätt att utbyta ledarkunskap och olika traditioner.

12 ledare från Falu kanotklubb deltog, varav 10 nya ledare. Deltagarna hade varierande bakgrund och olika åldrar. Kvällen blev givande med ett brett perspektiv om idrotten i Sverige och intressanta diskussioner. Det gav mersmak för att jobba vidare med Korpens ledarskapsmaterial. Söndag 10 mars fortsätter ledarutbildningen i Hosjöholmen med en specifik del om kanotslalomträning.

Bilder på Facebook

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.