Lyckat störtlopps- & motionslopp Sundbornsloppet

Sundbornsloppet arrangeras varje år av Falu kanotklubb första helgen i oktober. Loppet består av 6,5 km paddling på Sundbornsån med två forsar i klass II. Loppet karakteriseras av fina höstfärger och vacker natur från Dalarna. Det ger en skön känsla hela sträckan.

Deltagare paddlar de 6,5 km i sin egen takt. Antigen med snabbt tempo i tävlingsklassen (störlopp/multisport) eller lugnare tempo tillsammans med kompisar och familj (öppen klass). Åldersspann är därför brett och i år deltog barn från 8 år och seniorer upp till 77 år.

Vinnare Störtlopp Damer

  • Amanda Fagerlund Dsenior 35 min 44 sek
  • Tifenn Lidström D14 50 min 27 sek
  • Camilla Fagerlund D14 50 min 31 sek

Vinnare Störtlopp/Multisport herrar

  • Emil Fast Hsenior multisport 33 min 20 sek
  • Vildar Lindberg H18 33 min 37 sek
  • Frej Bratt H16 33 min 55 sek

Resultat Sundbornsloppet 2018

Fina bilder

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.