Topp-4 slalomlag på VM i Pau!!

Fin start för svenska laget i K1 herr på VM i kanotslalom i Pau! En fjärde placering blev det enbart 1,5 sekunder från prispallen bland 27 andra starka länder. Det är Sveriges bästa resultat på världsmästerskap! Isak Öhrström startade som första båt. Erik Holmer och Fredrik Wahlén följde honom och det flöt på riktigt fint.

Onsdag 27 september deltar killarna individuellt i K1 herr kval. Där konkurrensen är ännu högre med 103 startande enbart i K1 herr. Totalt deltar 350 slalompaddlare från 50 nationer. Dessutom arrangeras samtidigt VM i störtlopp och i kajakcross. Vilket ökar antalet deltagare till över 550! Fantastiskt event i en fantastisk forsarena.

Alla resultat & Startlistor (öppna kategorin och sedan Reports för startlistor)

Live sändning

Nedan ser man det fina lagåket från Sverige.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.