Om uttagningar till landslagen 2013

Tävlingsresultaten från helgens uttagningstävlingar är sammanställda i en excelfil enligt tidigare publicerad mall. Kanotslalom elitkommitté har tidigare meddelat att senast 12 maj kommer namn på uttagna att presenteras.

Total_uttagning_2013

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Om uttagningar till landslagen 2013

  1. Erik skriver:

    Jag vet inte om det är medvetet, men den sista rutan där alla procent är färdiguträknade är inte sorterad efter totalprocent

  2. admin skriver:

    Hej!
    Det är medvetet så tillvida att om man försöker sortera listan som den är, blir referenser till kopplade celler knas och skapar kaos. Om man vill sortera; kopiera data, och klistra in på en ny flik med klistra in special värden och talformat.

Kommentarer inaktiverade.